zeilboot

Pleziervaartuigen

Vaar de zonsondergang tegemoet. Zorgeloos …

Vraag een offerte

Lunch en pilsjes in de koelbox, zonnebrandolie en een strandlaken, … u bent helemaal klaar voor een dagje op het water. Niets kan het plezier vergallen, tenzij een fiks ongeval met schade aan uw vaartuig. Gelukkig bent u daartegen verzekerd, toch?

De verzekering voor pleziervaartuigen

U verzekert uw wagen met een omnium omdat de kans reëel is dat u in het drukke verkeer schade oploopt. En omdat die schade dan hoog kan oplopen. Voor uw pleziervaartuig geldt uiteraard hetzelfde: schade aan uw boot loopt gauw op tot enkele duizenden euro’s. En in de drukke jachthavens is een kleine aanvaring echt niet uitgesloten!

Een bootverzekering is geen overbodige luxe – zelfs niet voor een kleine zeilboot. De premie voor uw verzekering valt best mee en hangt af van uw vaarbereik. Bovendien is ook uw boordmotor verzekerd én kunt u de trailer meeverzekeren waarmee u uw vaartuig over de weg vervoert.

Vraag ons advies

Laat uw pleziervaartuig niet veranderen in een nachtmerrie. Zorg voor een uitgebreide dekking, op advies van onze specialisten.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor uw bootverzekering >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte
Bekijk ook onze andere
particuliere verzekeringen
Fietsverzekering Jachtverzekering