fietsverzekering

Fietsverzekering

Zorgeloos de baan op met uw stalen ros.

Vraag een offerte

U kocht twee sloten én maakte uw fiets vast aan een boom? Zelfs dát is soms niet meer genoeg om dieven op afstand te houden. En natuurlijk bent u het beu om telkens opnieuw in een nieuw exemplaar te investeren …

De fietsverzekering

Uw fiets verzekeren is helemaal geen overbodige luxe. Voor een nieuwe betaalt u al gauw vijfhonderd euro of meer. En als u de baan op gaat met een koersexemplaar ligt de aankoopwaarde snel boven de tweeduizend euro!

Onze fietsverzekering vermijdt dat u na een lange tocht en een verfrissing onderweg met een kater thuiskomt. Zolang u uw voorzorgsmaatregelen neemt en uw fiets altijd slotvast achterlaat, bent u gedekt tegen diefstal en schade.

Nog beter: als u onderweg lek rijdt of strandt door een gebroken ketting, kunt u rekenen op pechverhelping!

Een elektrische fiets? Geen probleem

Om je goed te informeren en de juiste keuze te maken bij de aankoop van een elektrische fiets kan je deze wegwijzer terugvinden op de site van FOD Mobiliteit. Je zal zien dat er 3 verschillende types elektrische fietsen zijn met hun eigenschappen en de bijhorende voorwaarden waar je rekening mee moet houden zoals: een rijbewijs, verzekering, nummerplaat, je veiligheid…

Meer info op FOD Mobiliteit.

Verzeker je e-fiets

U kunt kiezen uit een dekking voor diefstal of uit een complete dekking inclusief pechverhelping en dekking voor beschadiging. U bent het hele jaar verzekerd en kunt de verzekering onbeperkt verlengen.

Vraag ons advies

Denkt u aan een nieuwe fiets? Hebt u er pas een gekocht? Twijfel dan niet en kom meteen langs voor een dekking tegen diefstal. Zo bent u weer gerust.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor uw fietsverzekering >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte
Bekijk ook onze andere
particuliere verzekeringen
Pleziervaartuigen Jachtverzekering