discussie

Management & Consultancy

Als consultant moet je verzekerd zijn tegen de gevolgen van vergissingen, fouten of nalatigheden die u in het kader van uw beroepsactiviteit kan tegenkomen.

Vraag een offerte

Welke verzekering past bij u?

IT-Consultant

Tijdsdruk en complexiteit. Het is dagelijkse kost in ICT-bedrijven. Maar ook een voedingsbodem voor fouten. Gemiste opleverdata, patches achteraf. Meestal geen probleem. Maar soms heeft het forse gevolgen. Met een polis BA Beroep kunnen IT-professionals zich beschermen tegen de gevolgen van vergissingen, fouten of nalatigheden die ze zouden kunnen begaan in het kader van hun beroepsactiviteit. Zo komt het voortbestaan van de onderneming niet in gevaar wanneer zich grote risico’s voordoen. De waarborg van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering omvat de verdedigingskosten, de schadevergoeding en de bijkomende kosten.

Management Consultant

Als consultant adviseert u over verbeteringen. Maar ook u kunt vergissingen maken. Of uw opdrachtgevers hebben andere verwachtingen. Het kan leiden tot een verstoorde relatie met uw opdrachtgevers en tot claims. Met een polis BA Beroep kunnen professionelen in consultancy en dienstverlening zich beschermen tegen de gevolgen van vergissingen, fouten of nalatigheden die ze zouden kunnen begaan in het kader van hun beroepsactiviteit. Zo komt het voortbestaan van de onderneming niet in gevaar wanneer zich grote risico’s voordoen. De waarborg van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering omvat de verdedigingskosten, de schadevergoeding en de bijkomende kosten.

Consultant Marketing & Communicatie

Een gewaagde reclamecampagne. Een eerlijke PR-strategie rond een reorganisatie. Ongeacht wát de opdracht is: reclame- en communicatieprofessionals zoeken soms de grenzen op. Dat is immers hun vak. Met alle brancherisico’s van dien. Met een polis BA Beroep op het vlak van marketing, communicatie, grafische vormgeving, publiciteit en de organisatie van evenementen zich beschermen tegen de gevolgen van vergissingen, fouten of nalatigheden die ze kunnen begaan in het kader van hun beroepsactiviteit. Zo komt het voortbestaan van de onderneming niet in gevaar wanneer zich grote risico’s voordoen. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt onder meer de verdedigingskosten, de schadevergoedingen en de bijkomende kosten.

Naast een specifieke en allesomvattende BA Beroep voor Consultants, kunnen wij het volledige pakket van verzekeringen aanbieden. Zowel voor het bedrijf, de zelfstandige activiteit als het prive-dossier.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor een aansprakelijkheidsverzekering voor consultants >

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte