autoverzekering

Autoverzekering

Uw wagen is vermoedelijk het duurste object dat u bezit. En u bent er elke dag mee onderweg – op een autosnelweg waar een ongeluk met schade zo gebeurd is.

Vraag een offerte Online verzekeren

Vermijd dat die schade u opzadelt met een financiële kater: zorg voor een goede verzekering.

Kies uw autoverzekering

Als automobilist kunt u zich op vijf manieren indekken tegen schade die veroorzaakt wordt in het verkeer. U maakt die keuze best niet te lichtzinnig: auto’s zijn duur, en de kosten voor lichamelijke schade kunnen snel oplopen tot astronomische bedragen.

Burgerlijke aansprakelijkheid
Deze dekking is verplicht. Ze vergoedt alle kosten die u veroorzaakt aan anderen in het verkeer.

Omnium (of voertuigverzekering)
Een omniumverzekering dekt ook de materiële schade aan uw eigen voertuig. Zelfs als er geen andere bestuurder in de buurt was (bijvoorbeeld schade door een hagelbui).

Bestuurdersverzekering
Uw omnium dekt géén schade aan uw eigen persoon. Om ook uw lichamelijke letsels te verzekeren, neemt u best deze extra dekking.

Bijstand
Pech onderweg is vervelend. Een bijstandspolis geeft u recht op gratis pechverhelping, zelfs als u op reis bent.

Rechtsbijstand
Leidt ruzie na een verkeersongeval of een overtreding tot een rechtszaak? Dan zorgt een rechtsbijstandsverzekering ervoor dat u de kosten van uw advocaat niet zelf moet betalen.

Vraag ons advies

De juiste polis voor uw voertuig kiezen, is niet evident. Assur Invest overlegt daarom graag met u en gaat dan op zoek naar de beste polis voor uw wensen. Onafhankelijk en met veel kennis van zaken.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor uw autoverzekering >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte