Bedrijven & Zelfstandigen

Uw zaak is uw leven. De kopzorgen over uw veiligheid en zekerheid onderweg kunt u aan ons overlaten.

Als ondernemer moet u zich voor de volle honderd procent inzetten voor uw zaak. Uw klanten en leveranciers verwachten dat van u. Risico’s nemen? Dat maakt deel uit van uw activiteiten. Daar staat u niet graag te lang bij stil.

Verzekeringen voor bedrijven

Gelukkig doen wij dat wel – stilstaan. We zoomen in op de specifieke risico’s die verbonden zijn aan uw bedrijf en uw beroep. Zo vinden we een geschikte dekking en hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

Verzekeringen op maat

Uw beste pak is datgene dat u op maat liet maken. De mouwen zijn precies zoals u ze wilde, en de omtrek van uw hals is geen halve centimeter te ruim of te smal.

Zo bouwen we ook uw verzekeringsportefeuille op: tot op de centimeter nauwkeurig.

 

Gepersonaliseerde aanpak

De verzekeringsmarkt heeft zijn verzadigingspunt al lang bereikt. De vraag is niet of u een verzekeraar vindt – wel wélke. Uiteenlopende voorwaarden en kleine lettertjes maken de keuze soms moeilijk.

Laat dat huiswerk daarom aan ons over. Wij bestuderen de markt nauwkeurig en volgen evoluties op de voet. Zo weten we precies welke polis we u wél willen aanraden, en welke zeker niet. Het zal u niet verbazen dat ons advies aan u verschilt van het advies dat we aan een andere klant geven. Dat is maatwerk.

Stefan Verlinden, Zaakvoerder

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Bent u als bedrijf voldoende verzekerd? Ook voor bedrijven werken wij op maat.

Bent u als bedrijf voldoende verzekerd? Ook voor bedrijven werken wij op maat.