hospitalisatie

Hospitalisatie

Hou geen trauma over aan een hospitalisatie.

Vraag een offerte

Elk jaar krijgt één gezin op drie te maken met een hospitalisatie. En de facturen voor verblijf en verzorging in het ziekenhuis nemen steeds verder toe. Zorg ervoor dat u aan een ziekenhuisverblijf niet ook nog eens een financieel letsel overhoudt!

Uw hospitalisatieverzekering

De bescherming van uw mutualiteit houdt op zodra u de nacht moet doorbrengen in het ziekenhuis. En vroeg of laat overkomt dat u ook. Met een goede hospitalisatieverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over:

  • kosten van overnachting (zelfs in een eenpersoonskamer)
  • kosten voor behandeling, protheses, ziekenvervoer, …
  • kosten voor en na de hospitalisatie

Hebben u of uw partner tijdelijk een hospitalisatieverzekering via de werkgever? Zeg dan niet te snel uw eigen polis op! Een wachtpolis bij uw huidige verzekeraar zorgt ervoor dat u later aan een voordelig tarief en zonder medische controle weer kunt instappen in uw hospitalisatiepolis.

Vraag ons advies

Uw hospitalisatieverzekering is de hoeksteen van een zorgeloos leven. Bespreek met ons wat u precies nodig hebt, en wij zorgen voor een polis op maat.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor uw hospitalisatieverzekering >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte