architect

Aansprakelijkheid

Kent u alle schadeclaims die u riskeert?

Vraag een offerte Polis check-up

Uw bedrijf kan zich, net als uzelf, geen hoge schadeclaims veroorloven. En toch dreigen die bij elk ongeval dat zich voordoet op uw werkvloer. Zorg voor een geschikte verzekering.

Aansprakelijkheid voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen aansprakelijk gesteld worden voor schade die ze aan derden veroorzaken. U zorgt dus best voor een waterdichte aansprakelijkheidsverzekering op meerdere niveaus:

Burgerlijke aansprakelijkheid voor uitbating
Bescherming tegen de financiële gevolgen van buitencontractuele schade: een klant wiens auto beschadigd wordt door de slagboom op uw parking, een leverancier die uitglijdt in de pas gepoetste gang van uw bedrijf, …

Beroepsaansprakelijkheid
Houdt de uitoefening van uw beroep risico’s in? Dan dekt u zich best in tegen eventuele fouten die een hoge schade voor gevolg kunnen hebben.

Burgerlijke aansprakelijkheid na levering
Geen gedoe met buitencontractuele en contractuele aansprakelijkheid voor schade aan derden toegebracht door een verzekerde na levering, of door de werken na de uitoefening van de beroepsbezigheid van de onderneming.

Objectieve aansprakelijkheid
U bent sowieso aansprakelijk voor schade die veroorzaakt wordt door een brand of een ontploffing in uw gebouwen. Deze dekking is wettelijk verplicht.

Toevertrouwd goed
Ook schade aan toevertrouwde goederen kan opgenomen worden in de verzekering. Toevertrouwde goederen zijn goederen van klanten of derden en die deel uitmaken van de verzekerde activiteit.

Vraag ons advies

Neem geen risico met uw aansprakelijkheid. Vraag ons advies voor het samenstellen van een geschikt polispakket voor uw bedrijf.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor uw aansprakelijkheidsverzekering >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte