Over ons

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bemiddelen wij tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw privé -en professionele risico’s. U kunt rekenen op onze professionaliteit, expertise en persoonlijke begeleiding.

Zowel voor particulieren, vrije beroepen als ondernemingen komen wij na afspraak bij u aan huis voor de bespreking en opvolging van uw persoonlijk dossier.

Assur Invest is een verzekeringsmakelaar met een erg persoonlijke aanpak
en professionele opvolging. Een makelaar die u begrijpt.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bemiddelen wij tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw privé en professionele risico’s. U kunt rekenen op onze professionaliteit, expertise en persoonlijke begeleiding.

Bij Assur Invest geniet u van een gepersonaliseerde aanpak. Zo weinig mogelijk standaard producten. Wij werken graag op maat voor onze klanten.

De verzekeringsmarkt heeft zijn verzadigingspunt al lang bereikt. De vraag is niet of u een verzekeraar vindt – wel wélke. En met al die uiteenlopende voorwaarden en kleine lettertjes, is kiezen lang niet altijd gemakkelijk. Laat dat huiswerk daarom aan ons over. Wij bestuderen de markt nauwkeurig en volgen evoluties op de voet. Zo weten we precies welke polis we u wél willen aanraden, en welke zeker niet. Het zal u niet verbazen dat ons advies aan u verschilt van het advies dat we aan een andere klant geven. Dat is maatwerk.

Erkend Brocom Makelaar

Door te kiezen voor een Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Brocom is een operationeel platform waar federatie van makelaars (FVF en Feprabel) en de meeste Belgische verzekeringsmaatschappijen samenwerken.

Onze troeven

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Onze waarden

Professioneel. Kennis. Flexibel. Vertrouwen.

Onze mensen staan klaar om u te adviseren en
tegemoet te komen aan uw noden en wensen. Een
jong en dynamisch team van gepassioneerde
specialisten staat tot uw dienst.

Verantwoordelijkheid

Elke medewerker draagt de verantwoordelijkheid om daadkrachtig te handelen volgens onze waarden, om woorden om te zetten in daden en dit op een professionele en veilige manier.

Kwaliteit

De rode draad doorheen alle activiteiten van onze onderneming. Kwaliteitsvol handelen is voor ons een natuurlijke evidentie.

Flexibiliteit

We zijn flexibel, zowel naar de klant toe als binnen de onderneming met in achtneming van al onze waarden.

Integriteit

We respecteren onze collega’s, klanten, partners, leveranciers en de samenleving door steeds te handelen in vertrouwen en te rapporteren conform de goede praktijken.

Veiligheid, gezondheid en milieu

Wij richten ons op de ontwikkeling van onze onderneming door het bundelen en onderhouden van kennis en kunde, rekening houdend met de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, hun omgeving en het milieu.

Ons team

Stefan Verlinden Stefan Verlinden

Gedelegeerd bestuurder

stefan@assur-invest.be

Susy Schoofs Susy Schoofs

Zaakvoerder Verzekeringsmakelaar

susy@assur-invest.be

Vanessa Van Haesebroeck Vanessa Van Haesebroeck

Office manager

vanessa@assur-invest.be

Maxim Maxim

Uw digitale assistent

Sanne Haverhals Sanne Haverhals

Verantwoordelijke KMO

sanne@assur-invest.be

Thijs Keyenberg Thijs Keyenberg

Relatiebeheerder

thijs@assur-invest.be

Leen Loos Leen Loos

Schadebeheerder

leen@assur-invest.be

Leen Taeymans Leen Taeymans

Schadebeheerder

leen.taeymans@assur-invest.be

Christophe Goos Christophe Goos

Accountmanager

christophe@assur-invest.be

Steven Couwenberg Steven Couwenberg

Klantenbeheer leven

steven@assur-invest.be

Caroline Raymakers Caroline Raymakers

Klantenbeheerder verzekeringen

caroline@assur-invest.be

Ons team

Stefan Verlinden

Gedelegeerd bestuurder

Susy Schoofs

Zaakvoerder Verzekeringsmakelaar

Vanessa Van Haesebroeck

Office manager

Maxim

Uw digitale assistent

Sanne Haverhals

Verantwoordelijke KMO

Thijs Keyenberg

Relatiebeheerder

Leen Loos

Schadebeheerder

Leen Taeymans

Schadebeheerder

Christophe Goos

Accountmanager

Steven Couwenberg

Klantenbeheer leven

Caroline Raymakers

Klantenbeheerder verzekeringen

Uw verzekeringen bij Assur Invest
Verzekeringen

Assur Invest levert verzekeringsoplossingen op maat in alle domeinen. Zowel voor particulieren, ondernemingen als vrije beroepen. Bekijk onze verzekeringen

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over bepaalde verzekeringen of hoe u een schade moet aangeven? U vindt nuttige tips bij onze veelgestelde vragen. Meer info

Partners

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar werken wij steeds naar de beste oplossing voor u. Samen met deze partners. Meer info