kapsalon

Gewaarborgd inkomen

Uw zaak is uw inkomen: vermijd risico.

Vraag een offerte Polis check-up

Als zelfstandige hangt uw levensstandaard rechtstreeks af van uw inkomsten als professional. En zonder vangnet in de sociale zekerheid kan zelfs een klein ongeluk voor grote problemen zorgen. Vermijd die met een verzekering ‘gewaarborgd inkomen’.

Gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen

Het principe van een gewaarborgd inkomen is eenvoudig: uw premie geeft u recht op een maandelijkse uitkering zodat u tot 80% van uw normale inkomen behoudt, zolang u arbeidsongeschikt bent. Op die manier beschermt u uzelf én uw gezin tegen de financiële zorgen die gepaard gaan met een tijdje niet kunnen werken.

Uiteraard moet u ook uw premies voor deze verzekering niet betalen in de periode waarin u arbeidsongeschikt blijft.

Vraag ons advies

Uw inkomensbescherming is cruciaal voor uw gezin. Kom gerust eens praten over de ideale verzekering voor uw activiteiten als zelfstandige.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor gewaarborgd inkomen >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte