lichamelijke-ongevallen

Lichamelijke ongevallen

Bescherming van uw gezin na een ongeval.

Vraag een offerte

Een valpartij gehad met de fiets? Tijdens een zomerse middag in de tuin uitgegleden met een flinke hoofdwonde als gevolg? Elk jaar zijn meer dan tweehonderdduizend Belgen het slachtoffer van zo’n onschuldig ongeluk met lichamelijke schade.

De BA familiale verzekering vergoedt schade die u aan anderen toebrengt. Wat ze niét verzekert, zijn de kosten die voortvloeien uit uw eigen letsels, of die van een gezinslid, bij een ongeval tijdens uw privéleven. En de financiële gevolgen zijn soms niet te overzien…

Bescherming van uw gezin na een ongeval

Een lichamelijk letsel zorgt niet alleen voor kosten – het kan uw gezin ook helemaal uit zijn ritme halen. En dat voor lange tijd. Een goede polis beschermt u tegen die ellende.

Uit recent onderzoek van AG blijkt dat 1 op de 5 mensen de voorbije 5 jaar een ernstig ongeval heeft gehad.

  • Thuis: als u de trap afloopt, uit de douche stapt, aan het klussen of koken bent
  • Tijdens de vakantie en in uw vrije tijd: skiën, fietsen, buitenschoolse activiteiten van uw kinderen..
  • Tijdens het sporten of een tocht met de step met het hele gezin
  • Bij uitzonderlijke gebeurtenissen: overstromingen, storm,..

Uw ziekenfonds dekt slechts een deel van de medische kosten door uw ongeval.
De hospitalisatieverzekering (privé of werkgever) is over het algemeen forfaitair en vergoedt maar een deel van de overblijvende medische kosten zonder rekening te houden met de gevolgen op lange termijn.

Met een ongevallenverzekering ‘Privéleven’ krijgt u of uw gezin een ruimere vergoeding voor elk type ongeval in het privéleven.

De Top Ongevallen verzekering van AG is een “omnium” verzekering voor lichamelijke letsels aan u en/of uw dierbaren.

Daarmee maakt u het zichzelf en uw gezin financieel gemakkelijker wanneer u na een ongeval hoge kosten moet dragen door (blijvende) lichamelijke letsels.

Vraag ons advies

Wenst u graag meer info over dit nieuw product van AG, aarzel zeker niet contact op te nemen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte