• Nieuwsoverzicht
  • De Belangrijkheid van een Reisverzekering voor Uw Skivakantie

De Belangrijkheid van een Reisverzekering voor Uw Skivakantie

30/01/2024

Een skivakantie is voor velen het hoogtepunt van het jaar, een kans om te genieten van adembenemende landschappen en opwindende afdalingen. Echter, met de opwinding en het plezier van skiën komen unieke risico’s. Daarom is het afsluiten van een goede reisverzekering net zo belangrijk als het inpakken van uw ski’s. Laten we eens kijken waarom.

1. Bescherming tegen Ski-gerelateerde Blessures
Skiën is een sport die een hoger risico op ongelukken met zich meebrengt. Medische hulp in skigebieden is vaak duur, vooral als evacuatie of helikopterredding nodig is. Een reisverzekering zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen hoge medische kosten. Hierin begrepen repatriëring.

2. Opzoekings- en reddingskosten
Tussenkomst in opzoekings- en reddingskosten (met helikopter) in de bergen.

3. Annuleringsdekking voor Uw Skivakantie (optioneel)
Onvoorziene omstandigheden zoals ziekte of familienoodgevallen kunnen ertoe leiden dat u uw skivakantie moet annuleren. Een reisverzekering helpt de financiële last van niet-terugbetaalbare boekingen en reiskosten te verlichten.

4. Compensatie skipas
Tussenkomst in de kosten van de skipas in geval van ski-ongeval.

5. Dekking voor Juridische Aansprakelijkheid (voorzien in uw BA Familiale)
Skiën brengt het risico met zich mee dat u per ongeluk iemand anders verwondt. Een Familiale Verzekering biedt bescherming tegen mogelijke aansprakelijkheidsclaims. Weet dat in Italië het verplicht is een attest BA voor te leggen bij aankoop skipas!

6. Gemoedsrust op de Piste
Een goede reisverzekering biedt meer dan alleen financiële bescherming; het geeft u ook gemoedsrust. U kunt met volle teugen genieten van uw skivakantie, wetende dat u gedekt bent voor diverse onvoorziene gebeurtenissen.

Voor een onbezorgde skivakantie is een passende reisverzekering onmisbaar. Het biedt bescherming op meerdere fronten, van medische noodgevallen tot Repatriëring. Neem contact op met Assur Invest voor advies op maat en zorg ervoor dat u met een gerust hart de pistes op kunt.

Bij Assur Invest begrijpen we het belang van een zorgeloze vakantie. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te voorzien van de beste reisverzekeringsoplossingen die passen bij uw unieke skivakantie. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg voor een onbezorgde trip naar de sneeuw!

Contactinformatie
Bel ons 03 312 44 60
info@assur-invest.be