• Nieuwsoverzicht
  • Assur Invest gaat voor duurzame Groei en Samenwerking met Vier Bestuursleden

Assur Invest gaat voor duurzame Groei en Samenwerking met Vier Bestuursleden

04/07/2023

Assur Invest, een toonaangevende onafhankelijke verzekerings- makelaar, kondigt met trots de intrede aan van drie nieuwe vennoten in hun verzekeringskantoor. Deze strategische beslissing is genomen in het belang van de groei, eigenheid en het team van Assur Invest.

Bij Assur Invest staat de klant altijd centraal. Met deze uitbreiding willen ze hun klantenbestand verder bedienen met dezelfde toewijding, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht waar ze bekend om staan. Het team en de kantoren blijven onveranderd, zodat klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten en de bereikbaarheid waar ze op vertrouwen.

Vanaf 1 juli zal Assur Invest beleidsmatig bestaan uit 4 bestuursleden: Stefan Verlinden actief sinds 2002, Susy Schoofs actief sinds 1996, Bart Taeymans, actief sinds 2005 en Ruud Verlinden actief sinds 2009 in de verzekeringssector. Samen zullen zij met het team verder bouwen aan Assur Invest 2.0 en de toekomst vormgeven.

Naast de interne vernieuwing heeft Assur Invest ook een waardevolle samenwerking aangegaan met Zakenkantoor Meeussen te Zoersel. Deze strategische samenwerking stelt Assur Invest in staat om hun groei voort te zetten en hun professionaliteit te versterken. Ze bundelen hun krachten om elkaar te versterken, terwijl ze vasthouden aan hun lokale verankering en het behoud van de vertrouwde personen en kantoren.

Lees het volledige persartikel: download