paardrijden

Paardenverzekering

Steiger niet als uw paarden dat doen.

Vraag een offerte

U gaat graag met uw paard rijden. Over bospaden, op het strand, in de duinen, … Misschien doet u wel mee aan wedstrijden. In al die gevallen is het risico op schade is altijd aanwezig. En u wil uw geliefde paarden goed verzorgen …

Totale verzekering voor uw paarden

We zorgen voor een snelle afhandeling van uw schade en bemiddelen voor u de beste paardenverzekering van uw paard, pony en veulen. We werken samen met de voordeligste paardenverzekeraar in Belgie!

Naast de basisverzekeringen kan u ook kiezen voor enkele aanvullende verzekeringen voor uw paard(en) zoals diefstalverzekering, ziektekostenverzekering of een koppeling van ziektekostenverzekering aan uw basisverzekering.

Verder kan u ook volgende verzekeringen nemen: dekhengstenverzekering, vruchtverzekering, embryoverzekering, collectieve contracten, castratieverzekering en operatieverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering (BA) voor paarden

De wet is erg duidelijk: u bent aansprakelijk voor alle schade die uw dier aan anderen veroorzaakt. En ook al bent u als ervaren ruiter onderweg met een mak en ervaren paard, dan nog is het risico op een verkeerde beweging niet uitgesloten. En een paard dat even op hol slaat, kan een pad van verwoesting achterlaten met tienduizenden euro’s schade als gevolg. Te dragen door u: de eigenaar.

Een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw paard is dus zeker geen overbodige luxe. Ze dekt onder meer:

  • materiële schade aan derden
  • lichamelijke schade aan derden
  • schade aan personen die u met uw paard vervoert (in een gespan bijvoorbeeld)
  • schade veroorzaakt door voorwerpen die uit het gespan vallen

Vraag ons advies

Bent u een ruiter? Of hebt u paarden die u geregeld uitleent aan familieleden? Dan is een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor die paarden een belangrijke bescherming van uw vermogen. Vraag ernaar!

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte voor een paardenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering BA Paard >

Waarom met Assur Invest?

Diepgaand advies

We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.

Onafhankelijke kijk

Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.

Uitstekende service

We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.

Het beste pak is datgene dat
u op maat liet maken.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Wij bemiddelen tussen u en de verzekeringsmaatschappijen. Samen gaan we op zoek naar de beste dekking voor uw prive en professionele risico’s.

Vraag een offerte
Bekijk ook onze andere
particuliere verzekeringen
Fietsverzekering Pleziervaartuigen
Golf Jachtverzekering