Cyber protection

De wereld en uw onderneming evolueren, dus ook de risico’s! Wist u dat de inkomsten uit cybercriminaliteit tegenwoordig hoger liggen dan die uit de drugshandel? Hacken is bijna kinderspel geworden! Ontdek onze nieuwe verzekering evenals onze preventietips en de reflexen die u hoort te hebben bij een cyberaanval.

Cyber Protection van AXA

De nieuwe verzekering ‘cyber protection’ van AXA is een unieke verzekering die 6 specifieke dekkingen biedt in het kader van de cyberrisico's van uw onderneming.

Perfect op maat voor professionals zoals u, die hun onderneming willen beschermen tegen cyberrisico’s.

De voordelen van deze verzekering:
Eén enkele verzekering die 6 dekkingen omvat.
Een hoofdverzekering net als de verzekering .com.
De gemakkelijkst af te sluiten cyberrisicoverzekering van de markt.
Geen vragenlijst of voorafgaande audit.

Wat dekt deze verzekering?

​Voor elk van onderstaande dekkingen neemt cyber protection bij een schadegeval bepaalde kosten ten laste, wordt uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid gedekt, wordt u geholpen uw rechten te doen gelden of wordt men in contact gebracht met gespecialiseerde dienstverleners.

  • Aantasting van gegevens en programma’s – Er gaan gegevens verloren op servers en bepaalde harde schijven van pc's en software. De werking van het systeem wordt vertraagd.
  • Schending van de bescherming van persoonsgegevens en kennisgeving – De harde schijf van een netwerkprinter is in panne en wordt door de onderhoudstechnicus meegenomen. Op de schijf staan nog persoonsgegevens die door de technicus verspreid worden. Een klant die zijn profiel wil bijwerken, stelt vast dat zijn gegevens verspreid werden en dat hij zelfs informatie over andere klanten kan zien.
  • Poging tot cyberafpersing – Een werknemer opent een dropbox-link van een kandidaat voor een vacature en downloadt zo een virus die het informaticasysteem blokkeert. Er wordt 'losgeld' gevraagd om het informaticasysteem te deblokkeren.
  • Het verlies van omzet bij onlineverkoop – U bent sowieso aansprakelijk voor schade die veroorzaakt wordt door een brand of een ontploffing in uw gebouwen. Deze dekking is wettelijk verplicht.
  • BA cyber – Door een nalatigheid besmet de verzekerde het informaticasysteem van een derde die een onlineaankoop wil doen op zijn webshop. De derde stelt vast dat een virus een deel van zijn database heeft gewist.
  • E-reputation – De reputatie van de verzekerde in zijn beroepsleven op de sociale netwerken wordt aangetast door smaad, belediging of laster. De dekking E-reputation is bedoeld om deze aantasting te verhelpen.

Neem hierin geen afwachtende houding aan. In België gebeuren er 624 ransomware-aanvallen per dag.

Vraag advies

Neem geen risico met uw informatica en data. Vraag ons advies voor het samenstellen van een geschikt polispakket voor uw bedrijf.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte >

Kom praten met een verzekeringsmakelaar die u begrijpt.

Een persoonlijke aanpak en een professionele opvolging. Minder zorgen en meer waarde voor uw geld.
Benieuwd naar wat we voor uw verzekeringsportefeuille kunnen betekenen?

Laatste nieuws

ferf
faewf
Aangepaste openingsuren tijdens covid

Aangepaste openingsuren tijdens covid

Mits inachtname van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften hebben wij aangepaste open...

Assur Invest verzamelt 750 euro voor Feestvarken vzw

Assur Invest verzamelt 750 euro voor Feestvarken vzw

Net als vorig jaar nam Assur Invest deel aan de Warmste Week van Music for Life georgani...

Ons team staat klaar om u te helpen!

03 312 44 60