bedrijf

dwedw
edwed

Waarom kiezen voor Assur Invest

Zo weinig mogelijk standaard producten. Wij werken graag op maat voor onze klanten.

Waarom zou u een makelaar inschakelen? Veel maatschappijen werken ook rechtstreeks en dan betaalt u geen commissieloon. Klopt. Maar in ruil voor dat commissieloon krijgt u van een makelaar wél een broodnodige extra service. Zeker als u bij Assur Invest komt aankloppen.

Onze grootste troef? Zowel voor particulieren, vrije beroepen als ondernemingen komen wij na afspraak bij u aan huis voor de bespreking en opvolging van uw persoonlijk dossier.

Vier redenen om te vertrouwen op Assur Invest

  • Diepgaand advies – We kennen onze materie tot in de puntjes. En we geven u graag uitgebreid advies bij elke dekking in uw polis. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze en bent u altijd het best beschermd.
  • Onafhankelijke kijk – Als makelaar werken we zonder band met gelijk welke maatschappij. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste polis te pakken hebt.
  • Uitstekende service – We zijn altijd bereikbaar om op uw vragen te antwoorden. Sterker nog: we nodigen u graag uit om uw vragen hier voor te leggen, op kantoor. Dan vormen ze de start van een diepgaand gesprek over uw ambities en uw risico’s.
  • Verzekeringen én kredieten – We willen graag uw enige financiële partner zijn. Die u adviseert bij het verzekeren van uw risico’s én bij het afsluiten van een krediet. Hoe beter we uw gezin of uw bedrijf kennen, hoe grondiger ons advies.

De ASSUR-INVEST GROEP

Professioneel. Kennis. Flexibel. Vertrouwen.
Onze mensen staan klaar om u te adviseren en tegemoet te komen aan uw noden en wensen. Een jong en dynamisch team van gepassioneerde specialisten staat tot uw dienst.

  • Verantwoordelijkheid – Elke medewerker draagt de verantwoordelijkheid om daadkrachtig te handelen volgens onze waarden, om woorden om te zetten in daden en dit op een professionele en veilige manier.
  • Kwaliteit – De rode draad doorheen alle activiteiten van onze onderneming. Kwaliteitsvol handelen is voor ons een natuurlijke evidentie.
  • Flexibiliteit – We zijn flexibel, zowel naar de klant toe als binnen de onderneming met in achtneming van al onze waarden.
  • Integriteit – We respecteren onze collega’s, klanten, partners, leveranciers en de samenleving door steeds te handelen in vertrouwen en te rapporteren conform de goede praktijken.
  • Veiligheid, gezondheid en milieu – Wij richten ons op de ontwikkeling van onze onderneming door het bundelen en onderhouden van kennis en kunde, rekening houdend met de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, hun omgeving en het milieu.


Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek >
Of vraag meteen een offerte >

Kom praten met de makelaar die u begrijpt.

Assur Invest is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en als AXA BANKAGENT
bieden we u tal van bankproducten aan om uw dromen te realiseren. Zonder zorgen.

Laatste nieuws

ferf
faewf
Vacature - Algemeen bediende en productiemedewerker (M/V)

Vacature - Algemeen bediende en productieme- dewerker (M/V)

Ben jij een enthousiaste klantgerichte medewerk(st)er met een stipte administratieve ing...

Verlofdagen 2018

Verlofdagen 2018

Beste klanten, tijdens deze (feest)dagen is Assur Invest gesloten.

Ons team staat klaar om u te helpen!

03 312 44 60